Vaihteeksi lunta…ja kaamosta

Sininen hetki on astunut elämäämme…Rajasin kuvia ihan tahallaan poikkeuksellisesti…no syynä oli kameran tarkentaminen minne sattuu 🙂Aapeli sai lumipesuja Reetulta…ja sen seurauksena koko turkki oli lumihelmillä kirjoiltu 🙂  Pentukarvaan tarttuu mukavasti tuo pikkupakkaslumi…Pieni oli pökerryksissä lumileikeistä…

Yksi ajatus artikkelista “Vaihteeksi lunta…ja kaamosta

  1. A & K & A

    Voi Aape miten ihanalta nuo lumileikit näyttävätkään. Veli täällä kahlailee vesisateessa snorkkelin kanssa, tosin rapakotkin on ihan jees… Varsinkin just ennenkuin mennään sisälle, sitten voi vetää oikein riemukaarella rapakon läpi. Pitäähän nyt jotain tekemistä Isännällä ja Emännälläkin olla… ;-D

    Terkkuja koko poppoolle meidän kolmikolta!

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s