Talossamme on syvä hiljaisuus…

Allun lähdettyä tänään uusiin seikkailuihin on kotiin jäänyt nelikko Aku, Aaron, Aatu ja A-Peli hiljaista miestä. Pennut selvästi ihmettelevät mihin osa porukkaa on hävinnyt? Ne ovat nukkuneet koko päivän kylki kyljessä olohuoneeseen tuodussa kevythäkissäIMG_9818-1Yritin piristää pikkusällejä viemällä ne juoksentelmaan hieman eri paikkaan ja kyllähän se hymykin tuli uudestaan pienille huulille 🙂IMG_9807-1IMG_9809-1
Aatu on silti aina haudanvakava…

IMG_9811-1Aku jaksaa pitää porukan vauhtia ylläIMG_9812-1Opiskelimme vihellyksen saattamaa luoksetuloa

IMG_9816-1ja hyvin penikat osaavatkin jo(jos haluavat) tulla vihellyksestä tänne. Sitten taas mentiin…IMG_9815-1IMG_9814-1ja tultiinIMG_9817-1Kaikilla uusiin koteihin lähteneillä on mennyt hyvin. Yötkin ovat lapsukaiset nukkuneet ilman suurempaa ikävää.

Reippaita pentuja olette!

2 ajatusta artikkelista “Talossamme on syvä hiljaisuus…

  1. Liisa & co.

    Aava lähettää terkut kotijoukoille. Yöleikit jäivät pois viime yönä, tai hiljaa on touhunnut kun mitään ääniä ei kuulunut. Kävely taluttimessa kahden aikuisen koiran kanssa sujuu hienosti, vapaana juostaan tuuleen lailla niin metsässä kuin rannoilla ja kallioillakin. Mitään pelottavaa Aava ei ole vielä kohdannut, vaikka tuntuu että kaikkea on nähty ja kuultu.
    Ihana riiviöpentu, joka on vienyt kaikkien tapaamiensa ihmisten sydämet:)

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s