Viimeisiä hetkiä pentulauman kanssa

…tai sen mitä siitä on jäljellä 😦 .  Aika rientää ihan kamalaa vauhtia. Justhan nämä pienet syntyivät!

Kaikilla pienillä alkaa hurjan jännä elämä uusin kujein. Osa on jo aloittanut maailman valloittamisen. Toivon sydämestäni, että nämä pienet irlanninsetterin alut Ailigaslammen kennelistä täyttävät omistajiensa toiveet ja vähän enemmänkin.

IMG_9849-1A-pelillä alkaa oma elämä ja tutustuminen hurjaan laumaan. Aloitamme Aapelin kanssa yhteisen taipaleen vähän niin kuin muutkin, reissaamalla. Maanantaina Ailigaslammen koiralauma siirtyy etelä-Suomeen, Vesijärven rannalle. IMG_9853-1Aapeli suorastaa liitää kohti seikkailua vähän suuremmissa äänissä ja ihmisvilinöissä kuin täällä kotona Utsjoella.

IMG_9824-1Evita on nauttinut pennuistaan valtavasti. Leikkikaveri ei jää uupumaan pieneltä Aapelilta.

IMG_9835-1Rakas pikku-Aaron lähtee viikonloppuna

IMG_9837-1Kuin myös rakas Aku, lauman hurjin 🙂

IMG_9828-1Aatu siirtyy uuteen kotiinsa maanantaina. Aatu on jo käynyt visiitillä uudessa kodissa ja se näytti viihtyvän hyvin. Aatun kasvua saankin seurata kun se jää tähän lähelle. Ja veljekset voivat leikkiä toistensa kanssa.IMG_9847-1Aapeli muttustaa keppiä tyytyväisenä…

2 ajatusta artikkelista “Viimeisiä hetkiä pentulauman kanssa

  1. Anna Kannisto

    Kyllä ovat niin suloisia ja hyvännäköisiä nuo teidän pennut! Kovasti on netin välityksellä seurattu niiden elämää ja ihasteltu kuvia! Melkein tippa tulee täälläkin linssiin, kun pienoiset muuttavat maailmalle. Terkuin, Anna ja Risto

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s