Suurten tunteiden sunnuntai

Sunnuntaina 5.7. lähtivät ensimmäiset pennut uusiin koteihinsa. Kasvattaja-emolla oli itkujen ilta. Hyvillä mielin ihaniin uusiin koteihin pienet matkaan laitoin mutta ikävä kalvaa kun ei saa nähdä niiden kasvua.

Kävimme vielä perjantaina viimeisellä yhteisellä automatkalla ja Jeppe leikitti lapsosia niityllä Ismuksessa.IMG_9779-1IMG_9785-1

IMG_9791-1
Rakas pikku-Aura lähdössä maailmalle…

IMG_9798-1…ja tutustumassa uusiin perheenjäseniin
IMG_9803-2Täplä eli Aslak eli Luka, ”meidän vauva” uuden iskän sylissä.
Myös toinen tyttö, pieni Aava lensi uuden äiskän kanssa Helsinkiin.

IMG_9804-2Kotiin jääneet 5 urosta olivat melko hämillään pienenevästä laumasta. Ne nukkuivat toistensa kyljissä koko illan.
Tiistaina lähtee Allu ja loput tulevana viikonloppuna. Miten me osaammekaan taas elää hiljenevässä kodissamme?

Kiitos suunnattomasti avusta ja ratkireimukkaasta seurasta sekä Riikalle, että Anulle. Ilman teitä olisin ollut pulassa.

3 ajatusta artikkelista “Suurten tunteiden sunnuntai

 1. Liisa & co.

  Kiitos vaan kasvattajalle hyvä hermoisesta ja upeasta pikku Aavasta! Ekana vuorokautena on kuljettu lentokoneella, autolla, metrolla, HKL:n bussilla sujuvasti:) Sisäsiistikin Aava on, vaikka emännän viime yö lipsahti unimaailmaltaan pitkäksi 9 tuntia!! Ulkona sitten mennään enimmäkseen kovalla vauhdilla pää korkealla, hajuja ilmasta suodattaen läpi kaikkien puskien. Talutin on välttämätön paha, mutta sekin on hyväksytty ilman suurempaa vastarintaa:) Västäräkit olivat suuren mielenkiinnon kohteena tänä aamuna.

  Vastaa
 2. Ruttu & co

  Kyynelsilmin täällä ruudun takana luetaan pentujen maailmalle lähdöstä. Voi pienet!
  Mukavaa kuulla, että Aava-neiti on ollut noin reipas kaupunkilaiskoira (mitäpä muuta siltä tytöltä voisi odottaakaan!).

  Vastaa
 3. Anu & Klasu & Allu

  Toinen yritys… 🙂

  Paljon terveisiä kaikille tutuille koiruleille ja kaksijalkaisille Vuosaaren laumalta. Utjoen training center on sanoin kuvaamaton paikka, jota ei korvaa mikään.

  Koti on tullut täällä tutuksi ja alakerran Oskuunkin törmättiin jo. Osku on kuulema tosi Äijä, mutta pennuille Äijänkin sydän väpättää. Sylistä oli Allunkin turvallista katsella äijämeininkiä, vaikka omakin jalka vipatti siihen malliin, että olisi voinut käydä vähän haastamassa lähempääkin tuttavuutta…

  Uskomatonta miten nopeasti aika tosiaan menee. Ailigaslammen kennelistä lähtee maailmalle uskomaatomia yksilöitä, jotka hurmaavat kaikki joita kohtaavat. 🙂 Paljon isoja rapsutuksia koko laumalle!!! Nähdään pian!

  Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s