Laumamme uusin jäsen, North Walkers Sirius”Ressu”

Laumamme kasvoi yhdellä uudella englannisetteriuroksella. Jepen yksi veli muutti meille mutta omistamme sen yhdessä kasvattajan kanssa. Sirius ent.”Retu” nyk.”Ressu” oli ehtinyt jo toiseen kotiin lyhyen elämänsä aikana. Viimeisimmässä kodissa oli vain narttukoiria, joten se ei sopinut laumaan tai toi kiima-aikaan ongelmia.

Päätimme kasvattajan kanssa pistää lopun pojan kiertolaiselämälle ja ostimme Ressun pois ja sijoitimme sen tänne meille. Meillä on totuttu uros/narttu elämään, joten ongelmia ei ole tiedossa. Ensi alkuun vannoin, että etsimme Ressulle lopullisen kodin(joka voi vielä pitää kutinsa) mutta vuorokauden tutustumisen jälkeen tuntuu siltä, että tällä hetkellä sellaista kotia ei löydy mihin Ressun antaisin 🙂

Halusimme pitää Ressun täällä jo ihan senkin takia, että halusin selvittää mikä siinä on vialla? Ressun ensimmäinen koti luopui siitä vuoden ikäisenä, siis vielä aivan pentuna?

Ressu saapui meille maanantai-iltana 6.10. ja jo tiistaina poika oli täysin kotiutunut ja löytänyt paikkansa laumassamme. Ressu on aivan kuin veljensä Jeppe. Ressu on ollut joko huono syömään? tai valtava stressi on aiheuttanut ongelmia sillä Ressu on kamalan laiha. Se painaa vain 20kg vaikka on 63cm korkea!

Emme tiedä ensimmäisen kodin ongelmista mutta tässähän selviää koiran käytöksestä ajan kanssa paljonkin. Ressulle on maittanut ruoka hyvin ja ensisijaisesti sille pitää saada lihaksia. Sillä ei ole esim.selkälihaksia lainkaan, pelkkä luinen ranka. Rakenteeltaan Ressu on parempi versio veljestään. Ressu on väriltään hurjan musta mutta sehän ei menoa haittaa. Ja Ressunhan menee! Kävin ensimmäisenä päivänä pikkaisen liikuttamassa sitä ja tyyliltään Ressu on keveä, kuin lentäisi. Vauhdissa se häviää hieman Jepelle mutta odotellaan lihasten kasvamista ja voimistumista niin sitten lähtee!

Uroksemme ottivat Ressun upeasti vastaan ja miksi ei? onhan se Reetun poika ja Jepen veli, elekieli on sama.

Vielä parit hätäiset otokset pojusta

ja Jepestä

ja molemmista

2 ajatusta artikkelista “Laumamme uusin jäsen, North Walkers Sirius”Ressu”

  1. Maamu-kummi

    Kummitäti ei Ressua päästä mihinkään , pistää taskuunsa ja salaa tuo kotiin omien hauvojen seuraksi 🙂

    Vastaa
  2. KatjaV

    Voi että toinen on suloinen! Onnea ja menestystä yhteiselle taipaleelle. Pidän peukkuja Ressulle, että se saa jäädä teille 🙂

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s