Happy Birthday Flamefield´s E-litter 21.4.2008

Now you are 3 years old. All have grown to be good natured, easily trainable, well behaved hunting irish setters. Though you are already 3 years old you´re quite childish . It shows even in your hunting. You have developed quite slowely. But still having my hopes high on you all. Your time will come, i´m sure!

Onnea Flamefield´s E-pennut. Täytätte tänään 3-vuotta. Teistä kaikista on tullut hyvä luonteisia, helposti koulutettavia ja hyvin käyttäytyviä metsästäviä irlanninsettereitä. Olette kaikki kuuleman mukaan melko lapsellisia vieläkin vaikka ikää on jo. Osalla se näkyy vielä metsästyskäyttäytymisessä. Olette hitaasti kehittyvää porukkaa. Mutta odotukseni teidän kohdalla ovat edelleen korkealla. Teidän aikanne tulee vielä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s