Kevät keikkuen tulevi…

tai sitten ei. Lunta on sadellut tuulen siivittämänä koko päivän. Päivälämpötila on enää +/- 0 ja jos aurinko oikein porottaa niin päästään reilusti plussan puolelle.

Hanki-kelejä ei ole vieläkään muodostunut. Koirat eivät juuri kelkkajäljeltä poistu. Jeppe ehkä ainoana on vielä niin nuori ja hölmö, että saattaa upottaa itsensä lumeen. Lunta on paikoin 60-70cm, kyllä meikäläistä kevyesti puoleen reiteen.

Riekot alkavat pikkuhiljaa käyttäytyä soidin ajalle sopivaan hölmöön tyyliinsä. Olivat eilenkin tässä pihalla! En meinannut uskoa koiria kun seisoivat kaikki viisi kuonot pystyssä tuulta kohti tuosta meidän tieltä. Jeppe oli ainoa, joka lähti rämpimään lumessa ja sitten se otti seisonnan. Pakko se oli uskoa kun 5 riekkoa lähti koivujen alta Jepen lähtiessä tarkentamaan.

Otin kameran mukaan iltapäivällä kun käväisin koirien kanssa tuossa rannassa. Varuilta otin matkaan, josko siitä Jepestä nyt saisi sen ensimmäisen seisontakuvan. Mutta tänään riekot eivät olleet tulleet ruokailemaan meidän pihalle. Sopuleita sen sijaan koirat olivat kuulevinaan lumen alta paljonkin.

Tässä Evitan taidonnäyte kuinka sopulit räjäytetään esiin lumen alta

Jepulisko tuijottelee kaukaisuuteen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s