Viikonloppu tunturissa

Pitkästä aikaa pääsimme kiireiltämme tunturimökille. Uskomaton maaliskuun alku, jota ei Utsjoella ole ollut niihin 14 vuoteen kun olen täällä asunut. Lähes plussakeliä päivällä, eikä yöksikään pakastu kunnolla? No sehän ei haittaa. Nautitaan niin kauan kuin sitä kestää 🙂

MH6D0797Keli oli harmaa tai valkoinen kummin sen nyt muotoilisi. Varjokato valtava ja tottumaton kyllä eksyisi helposti. Wanha herra nautiskeli mökkielämästä myös.
Maaliskuun koittaessa lähdimme oikein jahtiinkin.
MH6D0816Hanki upotti hieman ja koirista sai mehut pihalle helposti. Aapelia tosin ei hanki haittaa. Tämän koiran hakuun tulee kunnon draivia kun on vähän hankalaa.
MH6D0804Steriloidun koiran turkki menee sen verran pehmeäksi, että lumi tarttuu muttei sekään liiaksi.MH6D0836Evitallakin oli hieno tilanne, josta saatiin tiputusMH6D0837Niin iso riekko noin pienellä koiralla 😀MH6D0838Aapeli kunnostautui koko reissun pelimiehenä. Aapeli peittosi talon englanninsetterit linnunlöytökyvyllään.MH6D0818Kuvassa isäntä keskeytti pitkäksi venyneen noston pillillä. MH6D0820Aapeli sai siitä kehut ja luvan uuteen hakuun…MH6D0826Löytyihän se riekko! MH6D0831Oli Jepelläkin tilanne mutta siitä lintu lähti ennenkuin isäntä oli ampumahollilla
MH6D0882Rosen tipit olivat arkoja, eikä tässä päästy edes koiran lähelle.MH6D0811Rosella on jo ”äitiys”vaatteet päällä. Turpoaminen on silmin havaittavaa.
MH6D0883Ja taas Aapelille tilanne…
MH6D0890Ja vielä kerran…MH6D0892Siellä se riekko luuraa
Kyllähän Aapelille alaskin saatiinSAMSUNGHieno viikonloppu! Lintuja on moneen vuoteen varsin mukavasti. Keli oli hyvä, ei liian raskas, eikä lumi tarttunut koiriin. Aurinko olisi toki voinut paistaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s