Reetu 10 vuotta 17.2.2014

reetu

Kuva: Birgitta Vuorela

Tämä pieni maailman kaunein tricolori englanninsetteri tuli meille Ruotsista 10 vuotta sitten. Reetu jäi auton alle 4kk ikäisenä ja kasattiin melkoisesta palapelistä koiraksi. Koiraksi, josta ei pitänyt tulla metsästyskoiraa vammojensa takia. Sitkeä kuntouttamisemme palkittiin jo sen ensimmäsessä kilpailussa Kultamaljassa 2005 missä Reetu sijoittui 3. Seuraavana vuonna 2006 Reetu täräytti jättipotin kun se voitti seuraavan tittelikilpailun Derbyn ollen siis alle 3-vuotiaiden Suomen Mestari. Reetulla kisattiin niin nuorten- kuin avoimessa luokassa.
Upea koira ja vammoistaan huolimatta se on elänyt täysin normaalia koiranelämää työkennellen isännälleen vielä 9-vuotiaaksi asti.
Onnea Reetu 10-vuotta!
MH6D0697kuvattu 16.2.2014

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s