Rose on saapunut ja erkkarissa meni hyvin

Ailigaslammen kasvatit Aura, Aarnituli ja Aku esiintyivät jo AVO luokassa ja siihen nähden nuoret koirat saivat hienot arvostelut vaikka ovatkin vielä kehittymässä aikuisiksi

Ailigaslammen Aura ERI
Ailigaslammen Aarnituli eli Allu ERI

Ailigaslammen Aku EH 

Samana viikonloppuna isäntä kävi ”pienen” mutkan  Skånessa ja haki meille Östraby´s Guns n´Rosen.

Rosen kotimatka oli hurjan pitkä ja vaiherikas. Ensin he ajoivat 600km Skånesta Tukholmaan ja sieltä Silja Linella yli Turkuun. Turusta taasen helsinkiin, jossa Rose vietti päivän vanhempieni luona. Sunnuntai-iltana Rosen oli määrä lentää isännän kanssa Rovaniemelle. Lento viivästyi 6h mutta Rose jaksoi olla pissaamatta koko tuon ajan. Rovaniemeltä ajoimme vielä 500km kunnes Rose oli vihdoin kotona. Rose on hurjan reipas ja hyvähermoinen tyttö. Rose juoksi heti uuteen kotiinsa ja kolusi kaikki huoneet läpi ja asettui taloksi. Nyt mennään jo kuin se olisi aina asunut täällä 🙂

Rose osaa jo istua käskystä ja tuntee oman nimensä. Rosen kasvattaja Bengt Sandin on aivan huippu kun on jaksanut värkätä pentujen kanssa! Lauma on ottunut pienen tytön yllättävän hyvin vastaan ja Aapeli rakastaa Rosea ehkä liikaakin 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s