Vielä viikko odotusta ja lehtikin on jo puussa!

Englantilainen prinsessa Rose osaa jo istua ja mennä myös maahan! Kasvattaja Bengt on jaksanut opettaa pienille paljon. Rose on myös valmistautunut pitkään kotimatkaan tutustumalla autoiluun äitinsä Fabiolan kanssa…

Kesä etenee hurjaa vauhtia vaikka ilmat eivät nyt mitään helteisiä olekaanAapelin mielestä Utsjoella on ihan riittävän lämmin vedessä lotraukseenJepenkin turkki on uimisesta pörhöllään…Kyllä tähän vauhdikkaaseen joukkoon vielä yksi englantilainen mahtuu 🙂

Lisää kuvia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s