Talviulkoilua

Aurinko on tosissaan pidentänyt päivän valoisaa aikaa ja kuvissakin alkaa olla värejä 😉

Rose on hurja tyttö, joka ei pakkasista välitä. -20 ja vauhti sen kuin kiihtyy!
Vanha Essi(13v.7kk) ei vallan töppöjaloillaan kylmästä nauti mutta kyllä lenkki jos toinenkin menee kunnon toppavaatetuksellaEssin mielestä utsjoenloma on ollut varsin hauska kun Katan koirilla on niin paljon leluja. Essi rakastaa tuhota kaikki pehmolelut!Yksikään ns. vanhuskoira ei ole dementoitunut tai muutoinkaan huonossa kunnossa. Kylmä vaan käy vanhoille luille niin, että takit ovat vanhusten suojana.Woiton reumaattiset varpaat eivät palele jos sillä on loimi päällä ja Weera-sisko sai samanlaisen päällensäMuut meillä pärjäävät mainiosti parinkymmenen pakkasessa ilman palttoota.Weeran mielestä takki oli ensialkuun kauhistus mutta hetken perästä se olikin varsin mukava 🙂

Aapeli ei palttoota kaipaa…Ketkupolkalla mennään kovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s