Mahtava maaliskuun päätös tunturissa

Kohta se päättyy, maaliskuu. Vietimme ihanan viikonlopun tunturimökillä ja vieraana meillä oli gordoninsetteri Venni, (Mountaineer´s Evita) ja omistajansa Mari.

Menomatkalla koirista päästettiin suurimmat höyryt kelkalla. Venni oppi juonen heti.Mökki odotti paikallaan ja ilmat olivat suloiset. Aurinko paistoi, välillä oli pilvessä mutta tuulet säästivät meitä kylmältä.Venni päästelee…Woitto ja Evita näyttivät mallia tunturiin kapuamisessa 🙂

Evita löysi kiirunoita perjantaina…Woitto löysi kiirunoita lauantainamuut hakivat innokkaasti mutta linnut olivat aralla päällä, eikä muita seisontoja onnistuttu näkemään…Aapeli odottaa vuoroaan…Aapelille oli todellinen kouluviikonloppu. Aapeli oppi seuraamaan rauhassa selän takana ja pysyi siellä vaikka muille jaettiin hakuvuoroja Viikonloppuun jäi aikaa myös rentoon leikkimiseen mökin pihalla

ja pötköttelyyn porontaljalla

Mari sai kokea tiiviin tunnelman reessä koirien kera 🙂

Jeppe urku auki…Kiiruna kivellä…

Moni ihmettelee kuinka liikun tämän koiramassani kanssa. No alla parit kuvat Marin ottamina 😀Sauvoja en käytä, suksissani(Telemark-tyyppiset) on nousukarvat. Vauhti ei nouse koskaan kovaksi, edes alamäessä. Olen surkea hiihtäjä, joten tämä sopii minulle hyvin. Ja kun usein koiria on kiinni vyössä, pysyn myös paremmin pystyssä 😀

Kiitos Mari kuvista!

Oli antoisa viikonloppu ja maaliskuun lopetus tunturissa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s