Aapeli Koppeloaivilla

Riekkotiheyden tutkimusretket jatkuvat. Eikä pettymystä tuottaneet tänään kuin koirat, jopa ”vanhakunnon” Woitto?!?!

Liian märkää, liian tuuletonta? Aivan käsittämättömiä törmäyksiä mutta riekkoa oli ilmassa kohtuullisesti. Isoja poikuuksia ja yksittäisiä. Aapeli oli tietenkin reissussa mukana ja melko täpinöissään pikkumies oli lentävistä riekoista.MH6D1358-1
Kuvassa voisi luulla olevan jo upea seisonta mutta ei kuitenkaan. Tosin takaisin autolle mennessä se kovasti seisoskeli hajuille ja mukamastäälläonjotain-tyylisesti 🙂 Haku on toisinaan jo hakua, ei pelkkää juoksentelua. On se mieletöntä miten pienestä nämä taipumukset näkyvät!MH6D1357-1Pienelle piti oikein laittaa merkkipanta, jotta se näkyy ruskaisessa maastossa.MH6D1363-1Rastegaisa oli kauniisti hunnutettu…

Tutkimukset jatkuvat… 🙂

2 ajatusta artikkelista “Aapeli Koppeloaivilla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s