Kummallisia tapahtumia

Maanantai iltana sattui jotain melko omituista. Ressua puraisi piisami kirsuun!img_3356Siitä tuli aivan hirveästi verta. Miten ihmeessä, helmikuussa, lumen alla mönkii piisami ja vielä Utsjoella!!

Olin tekemässä pikkulenkkiä Ailigaslammen jäällä ennen jumppaan lähtöä kun huomasin 4 koiran olevan samassa motissa. Kävelin niiden luokse katsomaan, että mitäs täällä oikeen puuhataan? Huomasin , että nelikko Woitto, Reetu, Ressu ja Evita olivat motittaneet jonkun lumihangessa mönkivän otuksen väliinsä. Komensin koirat pois ja muut paitsi Ressu tulivat. Ressu nappasi tämän otuksen suuhunsa ja samalla se ilmeisesti rouhasi talttahampailaan tuon vekin pojan kirsuun. Kumpikaan ei kiljunut,ei piisami, eikä Ressu(kova jätkä).

Kun olin saanut koirat kauemmas ihmeennäköisestä karvaotuksesta,menin otsalampulla katsomaan, että mikä se oikein on? Lumihangesta pilkisti aivan kuin marsun naama. Piisami katsoi minua ”kuin sydärin saaneena”, melko järkyttynyt oli tuo pieni otus. Se lähti mönkimään lumen alla pois meistä.

Vasta kotiin kävellessä huomasin, että Ressu lipoo nenäänsä ja verta tuli ja tuli. Ja sisällä sitä vasta tulikin!

Ja nyt siinä on oikeen kunnon vekki, juuri kun ilmoitimme Ressun Tornioon näyttelyyn 28.2. Toivottavasti se ei nyt tulehdu! Jää muuten ”kisalippu” saamatta.img_3357

Kyllä tämä elämä Utsjoella on vaan jännää! 😀

2 ajatusta artikkelista “Kummallisia tapahtumia

  1. Anu

    Voi Ressua!!!!!
    Toivottavasti kirsu voi jo paremmin ja paranee nopeasti. Ja täytyy kyllä sanoa, että kova jätkä on kyllä tosiaan, jos ei kerta äännähdystäkään päässyt, kun talttahammas kuonosta roikkuu! 🙂

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s