Harmittava takaisku

Jepellä ei ollut riittävästi vasta-aineita. Vaikka Jeppe on rokotettu 2 kertaan pentuna rabiesta vastaa eivät vasta-aineet olleet nousseet rajanylitykseen vaadittavalle tasolle. Eläinlääkärimme varoitteli jo vasta-ainetestiä ottaessamme, että saa nähdä onko riittävästi? sillä Jeppe on rokotettu Rabdomun-nimisellä rokotteella ja eläinlääkärillämme on kokemus, että tämä rokote ei nosta vasta-aineita. No ei todellakaan nostanut! Menemme tänään ottamaan uuden rokotteen ja alamme taas laskea vuorokausia(120vrk) ennen seuraavaa testiä. Nuorten luokka Norjassa jää tältä keväältä Jepeltä väliin.

Kyllä harmittaa 😦 mutta onneksi on sentään kotomaan kokeitakin tarjolla. Pääsemme sinne kokeilemaan löytyykö ainesta kunnon kanakoiraksi 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s