Koekuulumisia

B-pentue kävi esiintymässä ikäkausikilpailussa Lapualla Kultamaljassa upeasti 6 pennun voimin. 5 jatkoi vielä iltapäivälle ja finaaliin pääsivät Beaivvaš ja Bihci. Bihci sai vielä NUO3 tuloksen kylkiäisiksi 🙂

Bihci sijoittui hienosti kuten äitinsä Rose neljänneksi eli KUL4

Nartut vaikuttavat olevan hyvin äitinsä kaltaisia kovia hakijoita ja linnunlöytäjiä. Jo tässä vaiheessa syksyä olin valtavan tyytyväinen jälkeläisiin. Mutta viikonloppu 16.-17.10. vasta saikin kasvattajan hymyilemään 🙂
Beaivvaš ja Bihci osallistuivat Kauhavalla kenttäkokeeseen 16.10. ja molemmat palkittiin NUO2 tuloksella!! Kun Beakin sai palkinnon nousi koko pentueen palkitsemisprosentti 50% palkituissa yksilöissä. Nyt voidaan jo puhua jälkeläisnäytöistä komeasti.

_I8A1805Ailigaslammen B-pentueen 4 koepalkittua nuorta ja äiti Rose.

Baján tuli Ruotsista asti Kultamaljaan ja oli ihanaa nähdä tätäkin urosta. Hyvin emänsä kaltainen ihanuus _I8A1793Ailigaslammen Aaronin tytär Kaidantaipaleen Kiia yhdistelmästä Aaron / Kaidantaipaleen Namu palkittiin myös NUO2 tuloksella kultamaljakarsinnassa ja pääsi myös finaaliin. Olin luonnollisesti yhtä hymyä.
_I8A1791Minä ja Buolaš eli Välkky osallistuimme Tyrnävällä Suomen pohjoisimpiin kenttäkokeisiin 17.10. Otin reissun harjoitteluna kenttämaastoon ja lauantaina Välkkykin onnistui NUO2-tuloksen verran . Olin aivan valtavan tyytyväinen Välkyn viikonloppuun, sillä tunturikoiralle peltoaukeiden ymmärtäminen ei aina ole heti selvää.
20151017_115121
Nyt jäämme odottamaan C-pentueen kasvamista ja kehitystä. Ailigaslammen Capu oli myös Tyrnävällä nuortenluokassa mutta hurjana riistanlöytäjänä ensimmäisen päivän erät vei jänisajo ja toisena päivänä pienen koiran pää ei kestänyt kahta perättäistä törmäystä fasaanin kanssa. Aamupäivällä oli olematon tuuli ja törmäys oli puhdas vahinko. Capu kyllä seisoo jo komeasti mutta paritoverin kanssa päässä tapahtuu vielä kuumenemista niin etteivät korvat olleet ihan mukana isännän käskyn tullessa 😉
20151018_091133Ja kävihän meidän ”mustasurma” Ressu eli North Walkers Sirius pyörähtämässä voittajaluokassa kun sinne tarvittiin täytekoiria. Oli jostain syystä niin vähän osallistujia, että piti saada 4 koiraa kerättyä kasaan. No Ressuhan jouti vaikka olikin jo ollut pitkän tovin isännän työreissuilla mukana tälle syksyä. Niin se vanha poika vaan nappasi VOI3 tuloksen 🙂
_I8A8579
Hieno syksy tähän asti 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s