Näytelmäharjoituksissa

Koska täällä pohjoisessa ei ole mitään missä harjoitella piti minun ennen näyttelykauden pääkoitosta eli erikoisnäyttelyämme käydä vähän Välkyn kanssa tanssahtamassa kehässä noin harjoituksen vuoksi. Rovaniemellä oli lähin näyttely tällä haavaa.
Rovaniemi rn 16.5. Ailigaslammen Buolaš JUN ERI JUK1, tuomari Eeva AnttinenRN 16.5.2015 073 Välkky on tällä hetkellä hyvin hoikassa kunnossa kevään jäljiltä. Eihän se myöskään ole lähi mainkaan valmis. Erikoisnäyttelyn jälkeen jäppinen saa kasvaa ja kehittyä rauhassa.

Otin myös laumasta auringon pilkahdettua taasen laumaotoksenMH6D7804Rosen vikoneelle jalallekin löytyi syy. Rosella oli polvilumpio löystynyt niin, että se piti leikata ja kiinnittää reisilihas uudelleen. Toipumista on nyt takana 5 vkoa ja jalka pelaa jo hyvin. Viikon päästä käydään kontrollikäynnillä ja saadaan uusia ohjeita jalan kuntouttamiseen.

MH6D7685MH6D7770Roselta ajeltiin kaikki karvat reidestä. Saa nähdä päästäänkö yhteenkään näyttelyyn tänä kesänä. Lepo ja kiinnipito on tehnyt Rosen kropalle hyvää. Se on ”lihonnut” eli saanut massaa ja runko on aikuistunut. Olisi siis sen puolesta parhaimmillaan näyttelyyn.

Kevään eteneminen alkoi lupaavasti mutta jäiden lähdettyä ilma viileni niin kuin se aina tapaa. Kevät jäi niille sijoilleen odottamaan uutta lämpenemistä.

MH6D7691Jäiden lähdettyä piti kuitenkin heti päästä uimaan. Tässä Jeppe.
MH6D7755Ja Välkky
ressu1Ressu tähystelee lammellaan
västis jäällä västis3Västäräkin näimme jo ja heinäsorsakin etsii pesimäpaikkaasorsa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s