Hieno viikonloppu Ailigaslammella

Lähdimme viettämään viimeistä kilpailuviikonloppua Altaan Lapin kanakoirayhdistyksen jäsenten kera. Lauantaina kisoihin osallistui meiltä Välkky ja Aapeli.
Välkky kirkasti hienosti koetulostaan NUO2 tulokseksi neljännessä kokeessaan 🙂20150418_133700Aapelinkin esiintyminen sai norjalaistuomarin haukkomaan henkeään tekemällä kaksi lintutyötä ensimmäisessä erässä. Ensimmäinen lintutyö tapahtui vain minuutin haun jälkeen. Siitä räjähtävä nosta ja jäi linnun lähtöpaikalle.  Toisessa tilanteessa se meni lintujen lähtöpaikalle eli ei varsinaisesti perään mutta koska tuomarin neuvosta vaarin ottaneena en antanut nostoa, se ei olisi saanut liikahtaa metriäkään. Oppia ikä kaikki ja me tästä jatkamme sen tuloksen metsästystä pallipuolelle 🙂
Aapeli on hurja koira ja sillä on kaikki korkeimman tuloksen ainekset kasassa. Nytkin se oli lauantaina lähellä. Sen kanssa on kiva kisata kun varsinaista jalostuksellista kisapainetta ei ole.

20150418_121653Sunnuntaina keli oli aivan hirveä. Taivaalta tuli kaikkea mahdollista ja koirien intoa koeteltiin tosissaan. Välkky oli saanut seisonnan mutta linnut olivat mitä luultavimmin lähteneet, sillä 50m noston jälkeen se purki etenemisen hauksi. Aapeli jaksoi taistella sään herraa vastaan ja tuomari oli haltioissaan Aapelin työskentelystä. Kolmannessa erässään Aapeli mokasi ryöstämällä toisen seisonnan ja päivämme päättyi siihen. SAMSUNGSillä aikaa kun me kilpailimme Norjassa olivat Ailigaslammen narttuneitokaiset esiintyneet näyttelyssä hienosti 🙂bea (Medium)Beaivvaš eli Bea ERI (c) Matti Puranen

tuulieri (Medium)Biegga eli Tuuli ERI (c) Matti Puranen

mimmi (Medium)Bihci eli Mimmi EH (c) Matti Puranen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s