Tuloksia Ailigaslammelta

Nuori Ailigaslammen Buolas eli Välkky starttasi lauantaina 7.3. ensimmäisen kerran tunturikokeessa. Välkky sai 3 erää kunnes emäntä päätti luovuttaa aivan hirvittävän kelin takia ja siksi, että nuori koira alkoi olla jo väsynyt. Kokemus oli Välkylle tärkeä. Vieraita koiria ja parihakua.

Sunnuntaille kokeeseen lähti North Walker Sheriff eli Jeppe kokemuksen syvällä rintaäänellä. Jeppe sai hienot arvostelut ja AVO3 tuloksen. Linnut olivat niin arkoja Jepen erissä, ettei nostoa voitu esittää.MH6D7083Illalla saimme myös huippu-uutisia Ruotsista, Ailigaslammen Baján on palkittu nuortenluokassa vasta 11kk ja 2 viikon ikäisenä NUO2 tuloksella!!! 🙂 Kyllä saa olla ylpeä !!
Tuloksen löytää täältä NAMDAL FHK`S NAMDALSPRØVE 7.- OG 8.MARS 2015
11028512_10206593575064158_65808937_o

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s