Muistoissamme Wahingon Woitto

Niin päättyi Suuren koiran pitkä ja vaiherikas tarina. Woitto eli 14 vuoden ja 4kk ikäiseksi. Woitto eli täysillä ja myös lähti yhtä kovalla vauhdilla.
Woitto sai 18.2. yöllä epileptisen kohtauksen ja silloin tiesimme, että aika koittaa. Päivystävä ell kehoitti odottamaan aamuun ja kohtauksen lauettua Woitto rauhoittuikin ja loppuyö ja aamu sujuivat rauhallisissa merkeissä. Meille omistajille oli tärkeintä, ettei Woiton tarvitse kärsiä kuin se yksi kohtaus elämässään. Woitto sai aamulla herkkuaterian ja kävi vielä viimeisen kerran laumansa kanssa ulkona kunnes hyppäsi itse autooni ja ajoimme Ivaloon. Woitto nukkui rauhallisesti koko ajomatkan, eikä rauhoituspiikin antaminenkaan omassa autossa aiheuttanut minkäänlaisia hermostuksen aiheita. Onni on maailman paras eläinlääkärimme, joka antoi Woiton henkäistä viimeisen kerran omalla viltillä, omassa autossa.

Woiton alkuvuosi 2015 oli hienoa aikaa, eikä Woittoa vaivannut mikään kunnes se sai tuon kohtauksen. Kertakaikkiaan suuri persoona, joka olemuksellaan täytti huoneen oli se missä tahansa.
Laumamme on nyt vailla johtajaa. On ollut suuri kunnia ja onni  saada omistaa Woiton kaltainen koira. Tuntureilla on nyt isännän tehokolmikko vihdoin yhdessä, Wanda, Reetu ja Woitto ❤

2 ajatusta artikkelista “Muistoissamme Wahingon Woitto

  1. Johanna

    Voi voi – hieno Woitto. Kerran sain hänet nähdä, mutta oli aina ilo lukea kuulumisistaan. Hyvää matkaa Woitto ❤ ja voimia kotiväelle

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s