Käyttölinjaisia punaisia settereitä tulossa hurja määrä

aura 52vrkAiligaslammen Aura on 9.6. käynyt röntgenkuvassa ja mahassa odottaa ulospääsyä hirmuinen määrä punaisia settereitä. Auraa hoitaneet eläinlääkärit ja Norjassa astutusreissulla ihastelleet Barackin omistajat ovat kehuneet Auraa erityisen hyväluonteiseksi nartuksi. Senhän me toki tiesimme mutta on mukavaa kuulla samat sanat myös muilta. CR1-001Olen pitänyt varauslistaa maltillisena mutta näyttää siltä, että näitä on tulossa enemmänkin. Jos siis olet kiinnostunut niin ota yhteyttä mahdollisimman pian osoitteella kataroiha(ät)gmail.com

Yksi ajatus artikkelista “Käyttölinjaisia punaisia settereitä tulossa hurja määrä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s