Kaikki pennut ovat maailmalla ja meillä kesäloma

 

Viimeisinkin pentu, Jörö lähti uuteen kotiin helatorstaina. Kävimme viemässä Jörön Espoon Nöykkiöön. Uusi koti oli Jörön mielestä sille juuri oikea. Se kiintyi jo meidän kasvattajien siinä ollessa uuteen perheeseensä 🙂
Ennen uutta kotiaan ehti Jörö tutustua vielä Välkyn tulevaan kesäparatiisiin Lahden Vesijärven rannallaMH6D2450 MH6D2458 MH6D2462Jörö pomppasi myös Woiton perässä järveen, eikä säikähtänyt yhtäänMH6D2380Mahtavaluontoinen pieni uros tämäkin.
Jörön lähdettyä alkoi varsinainen tutustuminen Ailigaslammen Buolas-nimiseen koiraan , jota kutsutaan Välkyksi.
MH6D2582Woitto-vanhus ja Essi-mummo ovat olleet ensimmäiset Välkyn emän jälkeen, jotka sietävät pentuaMH6D2490 MH6D2447 MH6D2442 Essi mummeli otti molemmat pennut Jörön ja Välkyn upeasti hoitoonsaIMG_0661Välkky sai Essistä ihanan nukkumiskaverinIMG_0672Välkky on aivan mahtavan oloinen pieni koira. Ei mikään päätön menijä vaan harkitseva ja käyttää päätänsä järkevästi. Mieletön keskittymiskyky.MH6D2570 MH6D2567Vanhat koirat eivät ole täysin onnellisia uudesta tulokkaasta. Aapeli on uroksista ollut vastaanottavaisin.MH6D2577Jepellä ja Ressulla on sulattaminen käynnissä mutta kyllä samalle sohvalle jo mahdutaanIMG_0673

MH6D2594Vaanianlomalla Välkky pääsee kokemaan paljon enemmän erilaisia asioita kuin umpihiljaisella Utsjoella.
IMG_0674Kaikki Ailigaslammen B-pennut ovat sopeutuneet uusiin koteihin upeasti ja elämä on alkanut lupaavasti.
MH6D2527 MH6D2537Me jatkamme vielä tovin hanhien tiirailua ja lämpimien kelien odottelua
Täytyihän laumasta tietenkin ottaa heti kuva kun Välkky oppi paikallaolon 😉
MH6D2544

Yksi ajatus artikkelista “Kaikki pennut ovat maailmalla ja meillä kesäloma

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s