Pennun elämää

 

Kohta neliviikkoisilla pennuilla on elämässä ollut jännittävä viikko. Olemme opetelleet syömään ruokinta-automaatista IMG_0344Se sujuu koko porukalta jo tosi hyvin. Samalla kasvattaja-täti on opettanut meidät tulemaan syömään vihellyksellä. Siitä tulee videota myöhemmin.SAMSUNGKuten kaikki me ihmiset tiedämme seisovasta pöydästä syöminen voi joskus aiheuttaa ähkyä 🙂IMG_0349 IMG_0348 IMG_0346Kohta onkin neliviikoispunnitus. Kaikki kasvavat hyvin tasaisesti. Pentueessa kaikki ovat samalla lähtöviivalla koko ajan. Kaikki ottavat kontaktia ja opettelevat sosiaalisia taitoja.MH6D1275Jöröksi ristitty ihanuus
IMG_0367Jörö ei aina kestä kun kuvaan sitä… 😉
MH6D1304 IMG_0375 IMG_0373 IMG_0365 IMG_0364Itse pidän voimakkaista väreistä englanninsetterissä. Olen kasvanut sellaisen kanssa pienenä. Alla isoisäni englanninsetteri Tomi IMG_0001Jörössä on paljon samaa kuin minun lapsuuden kaverissani 😉

Yksi ajatus artikkelista “Pennun elämää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s