Hieno viikonloppu takana

Maaliskuun loppu, taattua metsästystäMH6D0980Ilmat hellivät ja vaikkei lintua heti löytynyt niin nautintohan tuolla on kulkea. Tänä vuonna paikoin raskasta koirille.

MH6D0987Ailigaslammen Auran siirrettyä kiimaansa pääsimme nauttimaan Auran upeasta kehityksestä puukko hampaissa tykittäväksi metsästyskoiraksi.
MH6D0991-001Auraa ei lumihaget haitanneet vaikke se tälle talvelle ole kotimaisemissa liiemmälti lumessa ole viilettänyt. Ja tunturi oli sille jo ensimmäisenä päivänä kuin kotimaasto.
MH6D0995-001MH6D0998-001MH6D1001-001Aura tuulenkäyttö oli aivan huimaa ja lintujen käsittely viisasta ja varovaista. Jokunen vahinko sattui mutta muutoin näkemämme vahvisti ajatusta upeasta koirasta.
MH6D1003Aapelikin kävi näyttämässä sisarelleen, että kyllä hänkin osaa. Huomaa varvistus seisonnalla 🙂
MH6D1005Nosto-lupa ja järjetön sykäys uuteen seisontaan. Tämä on hieno muutos mikä Aapelissa on tälle talvelle tapahtunut. Ennen se täräytti ensimmäisestä nostoluvasta täysillä mutta nyt se jo hoksaa, että voi vetäistä sykäyksittäin. Tällaisesta koirasta minä pidän!
MH6D0993Aurasta pentua mielivä Joel ja setterinsä Fasu katselevat kuinka Aura kyntää tunturia.
MH6D1016Aapeli näytti emännälleen ja isännälleen vielä yhden kehitysvaiheen pään sisältään. Otti hajun kaukaa ja lähti painautuen etenemään 200m kunnes oli seisonnalla. Lintu lähti tästä tilanteesta itsekseen ja Aapeli vain moittien katsoi meitä kun ei ammuttu.
Aapeli on ollut tälle talvelle kolmatta viikonloppua tunturissa. Ilman järjetöntä jokapäiväistä hinkkaamista linnuilla, se on valmistunut emäntäänsä ja isäntäänsä miellyttäväksi linnunkäsittelijäksi.
MH6D1017Ihana Aura! MH6D1019
Sillä välin kun olimme tunturissa pentuja odottava Rose on pötkötellyt kotonaIMG_0187 IMG_018857 vuorokautta takana. Kohta poksahtaa. Pennunvaraajatkin kävivät vilkaisemassa masua 😉
Jännitys tiivistyy…

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s