Kennel Ailigaslammen Erikoisnäyttelyn kasvattajaryhmä 2. kunniapalkinnolla!

Lähestulkoon ainoa näyttely johon käyttökoirillani jaksan tosissani innostua on rotujärjestön päänäyttely. Tälle vuodelle tuomari oli  Ruotsista, Lena Nordin.

Olin jo pari vuotta sitten sanonut kasvatinomistajilleni, että kun 4 vuotta on täynnä voimme seuraavan kerran esiintyä eduksemme näyttelyssä. 4 vuotiaita siksi, että urokset ovat tuolloin valmiita. Olin saanut näyttelyyn Allun, Akun, Aaronin ja Auran. Toiveissa oli kasvattajaryhmässä esiintyminen, joten kaikkien piti saada vähintään EH (erittäin hyvä)

AlluNo meillehän kävi paremmin kuin hyvin! Allu, luottoShowPuppe 🙂 teki sen taas saaden ERIn ja ollen SA(sertin arvoinen) ja lopulta PU2 (paras uros2) ja varaSertillä. Uroksia oli kuitenkin ilmoitettu 30 näyttelyyn eli ihan jees olla toiseksi paras 😉
MH6D8083 AkuAku oli kehittynyt parin vuoden takaisesta EHsta ERI arvoiseksi ja kilpailuluokassa sai 4.

Aku liikkeessä

Aku liikkeessä

Kun vertaamme Akua Alluun niin uroksista näkee selvästi miksi Allu vie pitemmän korrenAllu Allu2 Allu3Allun selkälinja on suorempi ja runko hivenen pitempi. Asia mille ei voi mitään, eikä ole koiran eikä omistajan vika 🙂 Olen valtavan iloinen Akun kehityksestä ja isäntä Ville esitti pojan ihan järkyttävän hyvin ensikertalaiseksi!
AaronAaron on jykevä uros joka sai EHn. Aaron kantaa häntääsä hivenen liian korkealla, johtuen lantion rakenteesta mutta oli tasapainoinen kokonaisuus, hyvin urosmainen yksilö niinkuin pitääkin.

Aura Aura2 MH6D8128Kaunis, suloinen Aura sai EHn. Tuomari piti jalkavimmista eli korkeammista nartuista. Kehui Auran kuitenkin upeaksi yksilöksi kaunilla päällä ja tassuilla 🙂

Olimme saaneet tarvittavat tulokset kasaan ja kasvattajaryhmässä siis päästiin esiintymään. Kasvattajaryhmässä oli ennätysmäärä esitettäviä ryhmiä, yhteensä 6 kappaletta. Ryhmäni oli siis KASV2 + kunniapalkinnolla!

” Homogeeninen ryhmä rotutyypillisin yksilöin.Hyvän kokoisia. Mahtavan hyvän tyyppisiä ja yhtäläiset päät ja hienot liikkeet”

SONY DSCkuva Virpi Sarparanta

Olen yltiöylpeä kasvateistani ja superkiitollinen aivan mahtavista kasvatinomistajista, jotka jaksavat lähteä tähän hömppään mukaan! Mutta on aina tärkeää, että pentue on esillä tavalla tai toisella, onneksi positiivisessa mielessä! Olen kasvattajana tässä asiassa vaativa ja pentueen esilletulon pitäisi olla jokaisen kasvattajan päätarkoitus.
Nyt olen laskenut paineet isännille ja emännille koesuorituksiin 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s