Oi ihana toukokuu

Monesti olen aloittanut samalla otsikolla. Vaikka toukokuu onkin täällä pohjoisessa välillä se kamalin kuukausi niin tänä vuonna se on ollut melko mukava. Piha kuivui nopeasti ilman mutalillua ja koirat ovat pysyneet kohtuu siisteinä.
MH6D6946Kesän tuloon meillä valmistaudutaan totutusti, kaikki vesikot läträten. MH6D6958Samalla turkit puhdistuvat talven lumista 🙂 Minulla on loistopaikka laukottaa porukkaa, sillä tuolla ei majaile riistaa.
MH6D7001Rose on niin energinen, että tässä meinaa välillä tulla hulluksi…mikään ei riitä tuolle tytölle.
MH6D7073-001Tavallisin liike on kiitolaukka
MH6D7021Noutoharrastus on myös kaivettu naftaliinista. Teen koirille yksi kerrallaan etsintänoutoja. Piilotan maastoon takapihallamme 2-3 damia ja etsi-sanalla ne käyvät perkaamassa metikköä. MH6D7012Täytyy sanoa, ettei yksikään dami ole jäänyt metsästä löytymättä.
Tuota kun tekee 4-5- kertaa koiralle niin se vastaa kunnon lenkkiä. Koira saa käyttää nenäänsä etsimiseen ja kun alue on kohtuu suuri niin se juoksee sitä ristiin rastiin etsiessään damia.MH6D7027Parasta yhdessäoloa ja puuhaa koirille. Kesät ovat meillä muutoinkin tottelevaisuuskoulutusten aikaa. Tänä kesänä yritän koota porukan, jotta saisin treenata paikallaoloa Roselle ja Aapelille häriötekijöiden läsnäollessa.MH6D7028Varsinkin tälle Aapelille sellainen on haastavaa 😉MH6D7050-001Woitto-pappakin on aloittanut kesäharrastuksensa, vesihämähäkkijahdin.
MH6D7058-001Ressu odottelee pikkulintuja , joita tuijotella MH6D7065-00117.5. meillä oli lähes helteistä, +20 astetta. Kyllä vesi roiskui!MH6D7055-001Rose ei vielä ole uinut mutta eipä tuo näytä vettä pelkäävän.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s