Juhlahumua! Rose AVO2 Altasta ja Evita 8 vuotta!

IMG_0102
Rosen siirtyminen nuortenluokasta avoimeen luokkaan meni heti upeasti. Sunnuntaina 21.4.  2v ja 5 pvän ikäisenä Rose palkittiin AVO2 palkinnolla. Rosella oli kolme seisontaa, joista ensimmäisessä isäntä polkaisi Rosea etsiessään linnun ilmaan. Rose oli rauhallisesti paikallaan. Toisen seisonnan havaitsivat jälkijoukot ja tuomari, isäntä etsi muualta. Isäntä ilmoitti seisonnan ja samalla suuri parvi riekkoja lensi alta pois. Onneksi viimeinen tilanne oli onnistunut ja hienon noston päätteeksi Rose jäi paikalleen, isäntä ampui ja avoimen luokan kakkonen oli taskussa. Rose oli suorittanut noutotestin perjantai-iltana hyväksytysti paikan päällä Altassa. Näin palkinto oli erittäin ansaittu.
IMG_0097Tulokset viikonlopulta
Nyt on pienen koiran hyvä jäädä kesälomalle!

Samana päivänä juhlittiin Evitan ja muiden Flamefield´s E-pentujen 8-vuotis syntymäpäiviä
Onnea E:t!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s