Maaliskuu alkoi lumisateella

MH6D5294Mahtavaa puuterilunta tuli varmasti 30-40cm ja kaikki parin vuorokauden sisään. Riekolla on mahtavat oltavat kun pääsee pehmeään lumeen kieppiin
MH6D5297Koirille puuteri on juuri sopivaa, etenemään pääsee mutta suurimmat innostukset saa nopeasti pois 🙂

MH6D5303 Lintuja löytyy paikoin hyvinkinMH6D5306-001Eikä lumi haittaa , linnut saadaan piikkiin vaikka snorkkelin avulla. Tässä Aapelilla seisonnalla 5 riekkoa ja selän takana parikymmentä lintua…

MH6D5307-001Ja kun annoin tarkistaa alueen löytyi vielä lisää…

MH6D5312-001Jälkiä jos minkälaisia

MH6D5314-001Riekoilla ollut hiihtokilpailut?

MH6D5325-001Ressu sukeltaa

MH6D5321Pikkulikka Rose hämmästytti sekä isännän, että emännän järkyttävän tarkalla nenällään… Se nappasi täydestä vauhdista hyvin yläpäiseen seisontaan. Oli hieman epävarman oloinen mutta isäntä meni kuitenkin sen luo antamaan nostoa.
MH6D5327-001

MH6D5331-002Nosto eteni pieneen koivupusikkoon ja jo luulimme tilannetta tyhjäksi. Mutta pian Rose pomppasi keskelle täyskieppejä ja lumen alta räjähti 5 riekkoa lentoon 🙂 Mahtava tilanne nuorelle koiralle!

Viikonlopun kruunasi hienot hetket kun Rose ja Aapeli tiedottivat toistensa seisonnat! Tiedottamisen taito on yksi hienoimmista ominaisuuksista metsästyskoiralla ja yhteistyö isännän/emännän kanssa kulminoituu tähän ominaisuuteen. Vielä upeampaa on nähdä kahden koiran välinen yhteistyö, jossa molemmat kunnioittavat toistensa tilanteita ja haluavat tulla kertomaan tästä ihmiselle…
MH6D5369

Woitto-pappa voi erinomaisesti ja on suorastaan aika rasittava kun ei ole päässyt normaaleille lenkeilleen pariin päivään…MH6D5350”Jos ei pian järjestetä tekemistä niin antakaa nyt edes lisää ruokaa!!” Uskomaton 12v.4kk ikäinen koira, joka ei näytä kärsivän minkäänlaista postoperatiivista väsymystä…päinvastoin… 🙂 Kohta se räjähtää kunhan irti pääsee 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s