Kaamoskuvia

Marras-ja joulukuu ovat menneet työn merkeissä niin, ettei tässä ole juuri ehtinyt koirien kanssa edes tunturiin. Mutta koirillamme onkin aina lepokausi ennen kevättä. Kuntoa vain pidetään yllä tällä kaudella. Mitäpä niitä linnuilla hinkkaa jatkuvasti? Ei ne ominaisuudet sieltä mihinkään häviä 😉

Marraskuun alussa olemme käyneet viimeksi Rosen ja Aapelin kanssa metillä. Silloin oli vielä valoakin…MH6D4038Rose on aina täpinöissään ja tarkkana kun liivit on päällä
MH6D4045Aapeli löysi pienen parven hienostiMH6D4047Niin oli haltioissaan tuoksuista, että ihan huuletkin oli huonosti 😀MH6D4049Sitten tulikin joulukuuMH6D4020-001Utsjoki iltavaloissaMH6D4023-001Jokunen ”valoisa” päivä oli vielä niin, että koirista sai jonkin kuvanMH6D3958Rosen seisonta-asento on hyvin yläpäinen vielä.MH6D3964Reetu täyttää helmikuussa jo 9 vuotta! Käsittämätöntä?! Reetu on upeassa kunnossa kuten kaikki meidän koirat.SAMSUNGIlveskin on seikkaillut ihan tässä kylän liepeillä. Nämä jäljet olivat lenkkipolullamme…

LukaKasvateista on kuulunut mukavia ja he ovat saaneet paljon tiputuksia tälle syksylle. Tässä Luka ylpeänä.
MH6D4033Teno kultaisena marraskuussa
MH6D4475-002Sama joki itsenäisyyspäivän aamuna klo 10MH6D4479-001Klo 12.30 kaamospäivä näyttää tältä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s