Rose on Kultamalja 4. !

Isännän jäädessä Jepen, Ressun ja Reetun kanssa riekkojahtihommiin, minä ja loput koirat lähdimme pohjanmaalle valmistautumaan Rosen Kultamalja-kilpailuun.
Vietimme mahtavan viikon Kauhavalla ja koirat saivat hienoja tilanteita fasaaneille ja mikä tärkeintä Rose pääsi peltopyille…Rose hoiti tässäkin tilanteessa pyyt kuin vanha tekijä.
Itse kilpailun karsinta oli perjantaina 21.9. Yhteensä 65 nuorta koiraa oli ilmoitettuna mukaan kilpaan.

Perjantain karsinnassa Rose teki täydellisen lintutyön nostoineen peltopyille ja tämä erittäin korkealuokkaiseksi luokiteltuna siivitti paikan ensin iltapäivälle ja sieltä matka jatkui sunnuntain finaaliin!

Kuvaaja ei päässyt varsinaista lintutyötä ikuistamaan kun tilanne oli pystyviljan reunassa. Rose hoiti homman upeasti ja emännän syke kohosi melko korkeaksi tilanteessa. Ammuin ilmaan ennenkuin edes komensin Rosea istumaan. Tosin Rose istui heti lintujen lähdettyä itse!

Perjantai oli selkeästi Rosen päivä.

Finaalipäivä oli kostean pilvinen ja jännitystä oli ilmassa melkoisesti.Kaikki finalistit

Rosella ei ollut lintutyötä vaikka mahdollisuus kerran olisi ollut. Kultamalja 2012 4.sija oli enemmän kuin oli tavoite. Tavoite oli paikka finaalissa, kuten melkein kaikkien meidän koirien kohdalla on käynyt 🙂Ensi vuonna sitten Derbyyn!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s