Ruskaretkeilyä

Elokuu on sujunut kanakoiramaisissa merkeissä ensin Lapin kanakoirayhdistyksen leirillä ja sitten muutoin vaan maastoa tutkaillen.

Leiri pidettiin tällä kertaa tunturimökillämme. Majoitus siis vanhassa kammissa ja Kammintuvassa ja maastoina ympäröivät tunturit. Melko köyhältä vaikutti lintutilanne vielä tuolloin elokuun 24.-26.. Tunturi oli rutikuiva ja marjaton.Onneksi kelit olivat kohdallaan koko viikonlopun!

Kasvateistani Aarnituli oli isäntänsä kanssa matkassaAllulla oli yhdessä tilanteessa vahvat käryt linnuistaPirulaiset taisivat vaan juosta alta pois ennen kuin isäntä oli ehtinyt koiralle? Niitä etsittiin monen koiran voimin mutta toisinaan jänkään on linnulle helppo piiloutua 😉

Rose esitti erinomaista hakua koko leirin ajan.

Kuin myös Aapeli.

Viikon päästä leiristä elo-syysvaihteessa käväisin Ailikkaalla ja heti alkoi tapahtua. Evita seisoo ja Reetu säestääJeppeAapeli odottaa vuoroaJeppe löysi pienen poikueen, 1+ 3 lintua. Emolintu oli todella kesy ja antoi kuvataRuskan värit ovat olleet aika mahtavatMeillä on ollut myös gordoninsetterivierasWoitto on upeassa kunnossa vanhaksi koiraksi. Kohta tulee 12 vuotta täyteen…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s