Kesälomalla helteessä

Ailigaslammen koiralauma on taas jokavuotisella uintilomalla Vesijärven rannalla

Loman alkupäiviin on kuulunut myös dramaattisia hetkiä kun rutiinisteriloinnissa Evita vuoti niin paljon verta, että jouduimme ajamaan YESin eläinsairaalaan. Pelkäsimme, että Evitalle joudutaan laittamaan lisäverta. Onneksi huoli oli turhaa ja Evita toipuu tällä hetkellä hyvin. Evita vietti vuorokauden eläinsairaalassa tarkkailussa ja tutkimuksissa. Evitan kaikki arvot olivat normaalit koko ajan. Verenhukasta johtunut lievä anemia ainoa maininnan arvoinen asia.

Onneksi Evita on huippukunnossa mutta verenhukan takia on pidettävä hiljaiseloa pari viikkoa. Kuntoa aletaan sitten rauhallisesti kohottaa ennen metsästyskautta.Mummokoira Essi 14v on ollut kuin nuori hurja russeli. Essistä on mahtavaa kun setterilauma tulee pitämään rannat aktiivisina 🙂
Essi on loikkinut, uinut ja komentanut nuorisoa

 

Muut nauttivat vedessä lotraamisesta ja uintitreeneistäWoitto on onnellinen ja remuaa kuin nuoret koiratAapeli huutaa muille ohjeita 🙂

Kilpauintia Reetun ja Aapelin malliin

Reetu harrastaa parihakua myös vedessä 😉

Lintujen kyttäys on edelleen pop!

Valot ja värit ovat iltaisin ihanan voimakkaat…

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s