Rose 2 x NUO3 Altassa!

Pikkuinen Rose, 1 v. ja 5 ja 6  päivää palkittiin 2 x NUO3(UK3) tuloksella 21.-22.4 Altassa Norjassa. Lauantaina ykköseenkin oli ollut mahdollisuus mutta paritoveri ryösti seisonnan, eikä loppuerissä päästy enää linnuille.

Little swedish Rose has been prized two times with UK3 in Alta, Norway 21.-22.4.
Saturday she could´ve had her chance for the first prize but unfortunately the pointer she was against did a ”crime” by getting past the pointing Rose and the grouse were flushed by the other dog.

Rose oli ollut ryhmänsä paras hakija vaikeissa olosuhteissa. Keli oli ollut lähes tyyni ja tuulenvire mikä välillä puhalteli oli ollut hyvin sekava. Hangen päällä oli ollut 10cm pehmeää upottavaa lunta. Rosen valtti on sen keveys vielä kun on niin vauva 🙂

Sunnuntaina Rose palkittiin myöskin NUO3 tuloksella, linnut eivät odottaneet nostoa vaan olivat arkoja ja pyyhälsivät pois. Rose oli ollut kylmänrauhallisesti paikallaan. Keli ollut lauantaitakin raskaampi ja edellisen päivän työskentely painoi pienen tassuissa. Hieno tyttö kuitenkin!

On Sunday Rose was also prized with the 3rd prize in youngdogs class. She was a bit tired and bad luck was with her again. The grouse did not wait for the flush/rush-command. So when there is no flush shown the prize stays lower understandably.

1v. ja 6 päivää vanhana Rosen palkitsemisprosentti on 50%
Rose in only 12 months and 6 six days old.

Yksi ajatus artikkelista “Rose 2 x NUO3 Altassa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s