Seisontoja ja talvilajeja

Aapelista on kuin ihmeen kautta viimein kuoriutunut oikea kanakoira! Johan sitä on saatu odottaakin! Suuri laumamme on tehnyt sen, ettei Aapeli ole juuri malttanut pysähtyä linnunkäryn tullessa kirsuun. Hakuhan sillä on aina ollut upeaa ja maastoviisasta mutta linnunkäsittely on antanut odottaa.
Kaamoksen taituttua kevääksi olen ehtinyt käyttää Aapelia yksin tietoparvella, joka on asettunut kotimme lähistölle. Ja voi, että se ottaa linnut hienosti! Kuin jo kokenut koira. Odottaa nosto-lupaa ja PAM! nosto räjäyttää lintupankin ilmaan! 🙂Olen käynyt samalla alueella joka toinen päivä. Toisinaan linnut ovat ”kotona” joskus taas eivät.
Joka kerta poika kehittyy.Heti kun valoa on riittävästi aletaan pojalle tiputtaa lintua kenttään! 🙂

Aurinko on hellinyt meitä joka päivä nyt kun se viimein nousi horisontin ylle.Kovat tuulet ovat pitäneet kelit hyisinä mutta sehän ei meitä haittaa! Ei edes Essiä 😀

Löysin myös huisin talvilajin, potkukelkkailun koirien kanssa!

Yksi ajatus artikkelista “Seisontoja ja talvilajeja

  1. Pentti Impiö

    Taitaa Kickspark käydä kevyeksi koko lauman kanssa? Vauhtia ainakin piisaa! Itsekin olen kelkkailut tuolla niin seisojan kun setterien kanssa ja minusta voittaa sukset kun esim. moottorikelkan jälkiä pitkin pääsee tuolla todella hyvin (kunhan on vain hankijalakset alla,,,).

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s