Ailigaslammen Koiramme-lehdessä!

Syyskuussa sain sähköpostiini viestin Suomen kennelliiton julkaisun Koiramme-lehden toimittajalta suostuisinko haastatteluun? Aiheena iänikuinen aihe kun metsästyskoiria ei myydä seurakoiriksi. Hieno aihe, koska on aiheellista selvittää miksi? Meitä kasvatajia on parjattu siitä, ettei näitä metsälinjaisia saa, jollei ole metsästyskorttia. Jutussa myös muiden rotujen kasvattajien varsin voimakkaita kannanottoja aiheeseen. Kannattaa lukea!

Yksi ajatus artikkelista “Ailigaslammen Koiramme-lehdessä!

  1. Faline

    Luin ton artikkelin ja se oli kyllä todella hyvä. Olen sitä mieltä että lenkkikaveriksi ja sohvakoiraksi löytyy kymmeniä ellei jopa satoja sopivampia rotuja kuin metsästyskoira.:) Hyvin oli kyllä myös perusteltu miksi kasvattajat haluavat antaa pennut vain metsästäviin koteihin, toivottavasti se artikkeli avas joidenkin silmät tämän asian suhteen.:)

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s