Tunturimökillä viimeisen kerran tänä syksynä?

Talvi kun voi yllättää hetkenä minä hyvänsä. Eikä moottorikelkalla vielä pääse ja Range menee talviteloille paikkoin.Tietenkin jos lumeton kausi jatkuu niin eihän sitä tiedä…?Perjantaina kaikki huiput olivat valkoisena. Lähdimme katsomaan josko vitivalkoiset linnut olisivat ylhäällä?Wanha-pappa Woittokin pääsi laukkaamaan…ja linnuille! Vitivalkoinen uusi lumi oli vaikea, eikä tiputuksia syntynyt 😦Aapelille kävi hullusti kun joku haju sai kropan pysähtymään?Aapeli katseli meitä seisonnaltaan tyyliin ”Hei voisko joku jelppiä? Tääl olis jotain” Juuri tuosta ei löytynyt mitään mutta kiirunaparvi oli n. 100m päässä. Evita kirppu rallattaaLauantaina lähdimme toisaalle ja otimme koko lauman matkaan. Englanninsetterimme Reetu, Jeppe ja Ressu ovat olleet Jamen työläisiä asiakasjahdeissa koko syksyn ja poitsut ovat toimineet hienosti.Ressu matalassa seisonnassa

Jeppe ylväänä ja yläpäisenä

Jeppe pääsi noutamaan…Kuin myös Reetu…Rose oli sopuliparatiisissa. Voi hyvänen aika, että niitä on hillittömästi! Sekä kiiroiden, että riekkojen jätökset olivat ripulia? Ja yhden tiputetun suolisto haisi niin pahalle, että isäntä meinasi oksentaa 😦

Alkaako kantaa, sitä elpyvää, verottaa jokin suolistosairaus?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s