Irish Trial 2011, sijat 2., 3. ja 4. tulivat Ailigaslammen kenneliin!

Ailigaslammen Auran visiitti pohjoisessa ja tuntuman hakeminen tunturimaastoon tuotti tulosta lauantaina 8.10 käydyssä irlanninsettereiden rotumestaruuskilpailussa. Aura tykitti koko pitkän päivän voittaen paritoverinsa haullisesti paitsi viimeisessä finaalierässä.  Kaidanpaljakan Salla ”Iris” löysi päivän ainoat riekot ja keräsi potin kotiin.

Auran kestävyys ja tyyli on ihailtavaa. Se ei sorru alapäiseen hakuun edes myötätuulessa. Vauhti pysyy myös samana koko ajan.

Myös veljensä Aapeli pääsi starttaamaan kisassa epävirallisena eli laatuarvostelun ulkopuolelta. Näin pallipuolikin pääsi näyttämään rodunomaisuuttaan. Toki hakuhommia ainoastaan. Kenellekään ei varmasti jäänyt epäselväksi mitä tyylikäs haku on? Sopulit jaksoivat kiusata lähes kaikkia kilpailijoita.

Ailigaslammen jälkeläisten äiti Evita sijoittui 4.! Olisin halunnut tämän koiran linnuille, sillä Evita on tänä syksynä ollut tosi hyvä käsittelemään riekot. Mutta minkäs teet kun kelikin muuttui tällaiseksi Kyllä oli riekot tiukassa 🙂 Enpä minäkään näyttäytyisi jos olisin riekko räntäsateessa?!Irish Trial 2011 4. Flamefield´s Evita , 3. Ailigaslammen A-Peli ja 2. Ailigaslammen Aura

Hyvä me!

3 ajatusta artikkelista “Irish Trial 2011, sijat 2., 3. ja 4. tulivat Ailigaslammen kenneliin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s