Treenejä, treenejä

Vihdoinkin riekkoja ja kiirunoita on näkynyt niin paljon, että olemme saaneet useammankin koiran linnuille-Ressu tietenkin…mutta myös Evita …jopa wanha-Woitto on päässyt linnuille!Elokuun viimeisenä viikonloppuna Kammintuvalla näimme vain kiirunoita ja sopuleita.Rose noutaa sopuleita edelleen innokkaasti…

Rose on nyt 5kk ikäinen ja hampaat vaihtuvat niin kuin asiaan kuuluu. Rose on kasvanut hyvin tasaisesti.Rose on jo saanut ensimmäisen kerran metsästysliivit päällensä!Rose on hyvin vietikäs pieni otus, joka seisoskelee pikkulintuja pihalla. Se jopa huijaa meitä päästämään sen vaanimishommiin 🙂Eikä Rose ole mikään kengänkiillottaja! Evitalla on tänä syksyn alkuna ollut jo monta hienoa lintutilannetta. Kuten ennustimme, Wanda-emän poistuminen kanakoirataivaaseen muutti tämän koiran itsenäisemmäksi ja lintutyötkin alkoivat onnistua.Syksy vaikuttaa lupaavalta!

Aapelille on sattunut sitä ja tätä ja kehitystä on tapahtunut. Olen ottanut sille todella kovalla kädellä tottelevaisuutta ja se alkaa pikkuhiljaa tuottaa tulosta. Se menee jo hienosti täydestä vauhdista maahan pillillä vaikka 200m päässä! Toki riistalla on vielä tässä tekemistä … 🙂

Noutotreeneistä on tullut minun ja Aapelin superhauska yhteinen juttu. Aapeli on järjettömän innokas noutaja
Noutovideo

Pian pääsemme pohjanmaalle pienelle lomalle. Siitä sitten enemmän tuonnempana!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s