Evitasta irlanninsettereiden Noutomestari 2011

Käväisin koiralauman kanssa irlanninsettereiden kesäpäivillä Toivakassa ja osallistuin Evitan kanssa noutokilpailuun. Evita toimi moitteettoman hienosti ja voitti koko kilpailun! Emme kyllä heti osanneet tätä odottaa vaikka Evita onkin osoittanut olevansa vallan mainio tuossa harrastuksessa 🙂

Evitan sisko Enya oli hienosti kolmas!

Vaikka kyseessä olikin irlanninsetteriväen kesäpäivät, olivat meidän ”vääränrotuiset” tervetulleita joukkoon punaiseen. Rose sai pieniä punaisia ystäviä ja sille viikonloppu kaikkine ihmisineen ja muine koirineen oli erityisen tärkeä uuden kokemuksen muodossa.Toki maailmaa piti hieman ihmetellä 🙂

Toivakasta ajelimme Vesijärven rannalle ja tutut kuviot olivat suurimmalla osalla koirista heti käytössä .Ressu löytyy aina tähystyspaikaltaan laiturinnokasta 🙂

Aapeli ryntäilee sinne ja tänne(pysyy kuiten tontilla) Woitto nauttii sydämensä kyllyydestä kun saa merkata reviiriäJeppe rakastaa vedessä lotraamista ja saa tehdä sitä mielin määrinLillaRose on saanut tutustua sisareni lapsiin ja uusiin paikkoihin, eikä mikään sitä häiritse ja hämmennä

Ensimmäinen kerta elämässään laiturilla

leikkiä ja tutustumista erirotuisiin ja ikäisiin koiriin

Elämän nautinto jatkuu koko tämän viikon ja saamme olla ilman sopulien häirintää 😀

2 ajatusta artikkelista “Evitasta irlanninsettereiden Noutomestari 2011

  1. Hannele

    Onnea onnea Evitalle! Olemme kotiutuneet reissusta. Oli tosi kiva tavata yllättäen. Nyt lepäilen viikon ja ensi maanantaina Pohjois-Karjalaan. Palaamme varmasti uudestaan Utsjoelle. Kiitokset sinulle.

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s