Heinäkuulumisia

Kylläpäs viime päivityksestä onkin kulunut aikaa!

Olemme tässä ehtineet lomaillakin. Tällä kertaa Ailigaslammen Aarnitulen uudella kotiseudulla Kainuussa.Matkalla piti ottaa ihka oikeita turistikuviakin 🙂

PikkuMatami-Rose kasvoi jo tämän lomaviikon aikana hurjasti. Rose oppi myös pakonsanelemana kävelemään kytkettynä varsin sujuvasti.

Näimme myös Lukan ja Auran Allun lisäksi. Pidimme pienet yhteiset noutotreenit ja vaihdoimme kuulumisia…

Juha ja Aura punovat juonia

Ailigaslammen Aslak eli Luka nouti hienosti lintuja

Aapeli ja Kata

Aapeli oli toistamieltä siitä, viitsiikö tuoda muiden limaamia lintuja!

Allu

Luka,Aura,Evita,Aapeli ja Allu

Kotiin saavuimme helteen uuvuttamina. Koirilla, varsinkin Aapelilla alkoi olla pinna melko kireällä kun ei ollut päässyt kunnolla liikkumaan pitkään aikaan. 2-vuotias Aapeli järjesti Kajaanissa shown jos toisenkin. Mieleenpainuvin oli ehkä Rimadyl-kipulääkeen yliannostus! Aapeli, joka ei vielä ollut koskaan ottanut pöydiltä mitään, varasti purkin Rimadyl 50mg tabletteja ja vetäisi napaansa 17 kpl niitä. Koirat olivat 3h yksin Anun kotona… Voi hyvänen aika, sanoin minä! Sanoin myös päivystävälle eläinlääkärille, että minulla on ollut yli 20 vuotta koiria, eikä tällaistä ole vielä tapahtunut! No kerta se on se ensimmäinenkin, joo!

Siitä selvittiin ja selvittiin lopulta siis myös kotiin. Kajaani huokaisi helpotuksesta! 🙂

Rosesta on tullut täysivaltainen lauman jäsen. Rose on erittäin helppo koira. Mielettömän oppiva ja miellyttämisen haluinen.

Pilkkutyttö osaa jo istua paikalla ja odottaa lupaa ruokakupille. Se oli äärimmäisen helppo opettaa kun Rose osasi istua käskystä jo meille tultua. Tämänikäinen pentu oppii nopeasti jos sillä vain on halua. Aapelilla ei ollut halua 🙂

Kotona olemme jatkaneet noutoharjoittelua. Kyllä Aapeli kotona tuo vaikka fasaanin!

Myös lilla-Rose on loistava noutajan alku!

Huh, kun painava!

Noudettavat ovat vaan vielä hieman suuria 🙂 Maastossa Rose tuo minulle sopivamman kokoisia saaliita, nimittäin sopulinraatoja.Maastossa on mieletön määrä kuolleita sopuleita, joilta on syöty vain selkäfileet?? Näitä Rose keräilee minulle ja minä olen palkinnut sen jokaisesta noudosta. Mieluummin niin kuin, että se pistäisi raadot poskeensa!

SopuliShow siis jatkuu, eikä syksy kuulosta kovin mukavalta.

Ku Rose oppi sana PAIKKA merkityksen, sain aikaa ensimmäisen laumafotonkin!

Lauma 16.7.2011

Rose on nyt 13 viikkoa vanha ja varsin hyvärunkoinen pieni englanninsetterineitoVoisin jopa sanoa, että valtavan kaunis! 😉

Olemme päässeet aloittamaan säiden salliessa myös juoksutreenit…Eipä tuossa Ailikaalla muuta ole kuin noita kapustarintoja. Ikävä kyllä ensi viikolle luvataan taas lämmintä eli +20 asteen lämpötiloja. Silloin ei voi juoksuttaa…plääh!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s