Lupaus kesästä

Toukokuu – Utsjoella ehkä vuoden tylsin kuukausi. Koko muu Suomi kylpee kesäisissä tunnelmissa ja täällä palellaan. Tänä vuonna olemme kuitenkin jonkin verran etuajassaKoivut pullauttavat hiirenkorvat hetkenä minä hyvänsä. Jäät lähtivät Tenosta jo aikaa sitten mutta sulamisvedet tunturista tulivat vasta viime viikolla ja nostivat veden pintaa…Koirilla on monta lotrauslampea 🙂

Olemme palauttaneet koirien mieliin kesäiset noutoharjoitukset. Teimme kaikille (paitsi Woitolle) harjoituksen niin, että Jame vei noudettavat 3 kpl maastoon ja ne haettiin yksi kerrallaan.

Evita oli tietenkin ihan pro!Evitan palautus on kertakaikkiaan hieno ja rauhallinen. Aapeli yllätti noutamalla kaikki 3 epäröimättä. Niin fasaanin, riekon kuin daminkin! Toki UuuuUUUuuuUU-huutoa kuului mutta se kertoo vain homman mielekkyydestä!Ja kun vielä talvella sillä oli vaikeuksia luovuttaa esine käteen niin tässä pisteessä ollaan nyt! Hohoo, noutomestari!Mr Jeppe odotti vuoroaan kuninkaallisen arvokkaana……mutta arvokkuus katosi kun PelleHermannista tämä on niiiiiin kivaa!!Jeppe loikkii hyppien noutoesineet suussaan 🙂Ressukin nouti hieman vierasta fasaania hienosti!

Woiton mielestä tällaiset leikit ovat täysin käsittämättömiä! Siis noutaa nyt jäisiä lintuja, eikä kukaan ole edes amupunut?!?! Annoimme anteeksi melkein tuhatkunta riekkoa ja pari kettua noutaneelle mestarimetsästäjälle 😀

Reetu ei välittänyt Woiton motkotuksista vaan halusi myös leikkiin mukaan !

Lisää kuvia toukokuustamme  täältä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s