Näyttely-uutisia


Käväisin Jepen ja kasvatti-Aatun kanssa Sodankylässä näyttelyssä kun niin ”lähellä” oli!?! Jeppe yllätti varsin rennolla ja iloisella esiintymisellä. Se tuotti tulosta ihan kunnolla! Jeppe sai toisen sertinsä, oli ROP,RYP1 ja vielä jaksoimme jäädä BIS-kehään ja sijoittua siellä BIS3!!

Ailigaslammen Aatu on juuri siirtynyt AVO-luokkaan ja oli EH:n arvoinen. Ailigaslammen Aku niin ikään isojen poikien luokkaan siirtynyt sai H:n erittäin hyvällä arvostelulla! Nyt voi antaa Akun kasvaa rauhassa ja kehittyä. Kyllä se ERI sieltä napsahtaa joku kaunis päivä!

Ihana Aku menossa …Aku osaa esiintyä hienosti!Kauniita nämä ”meidän” lapsoset!! 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s