Tunturissa on lunta!

Talvi tule jo tänne alas laaksoonkin! Tunturissa lunta oli jo ihan mukavasti ja kävelylenkki sai koirat riehaantumaan lumen vaikutuksestaAiligas on ollut tyhjä riekoista jo pitkään 😦 . Sopulit sitä vastoin ovat vallanneet taas alaa tunturissa…

Teno virtaa vielä vapaana jäistä

meillä on viikon hoidossa pieni sekarotuinen Wilke-porokoira 6kk.

Woitto on sairauslomalla vanhan lihasvamman uusittua ja katselee nuorison menoa kytkettynä (ja masentuneena)Aapeli ja Reetu riehaantuivat rajuihin painileikkeihin kun tulimme alas tunturistaAapelista on tullut ihan emännän kaveri. Toistaiseksi kaikki kokeiluluontoiset kikkailut ovat jääneet vähemmälle ja Aapeli on ollut jo pitemmän aikaa varsin tottelevainen. Noutoharjoitukset sujuvat älyttömän hyvin ja Aapeli on todella oivaltava koira. Se myös keskittyy tällä hetkellä miettimään mitä pyydään ainaisen sekoilun sijaan 🙂

Ehkäpä se vihdoin voidaan päästää ensikosketuksiin riekon kanssa kunhan talvi tästä etenee? Emme tahallaan ole vieneet sitä linnuille kun se on ollut niin kovakorvainen ja itsepäinen ja villi ja tottelematon ja kaistapää…  😀

Aapelihan syttyi hakemaan hyvin nuorena ja vauhti on kovaa. Tällaisen koiran seisontaa saamme odottaa tovin. Kova vauhti ei jätä tilaa pienessä päässä linnunkäsittelylle. Mutta nyt se alkaa olla siinä tilassa henkisesti, että kohta voisi sitä tilaa aivoista löytyä?!

Jeppe ja Ressu olivat viikonlopun Pellossa metsäkokeissa, siksi niitä ei näy kuvissa…Ja epäonni jatkaa päällämme. Teeri lähti Jepen seisonnalta niin äkäisesti, ettei isäntä ehtinyt ampua. Jepen hakua oli taas kehuttu upeaksi metsähauksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s