Ailigaslammen Aatu Kultamaljafinaaliin!

Syksyn reissut ovat tuottaneet tulosta Ailigaslammen kennelin punaisille koirille. Pentuetapaaminen Teuvalla oli niin hedelmällinen,että Ailigaslammen pennut saivat hurjasti kehuja Kultamaljakarsinnassa 17.9. Lapualla.

Luka (A. Aslak) pääsi iltapäivälle lähes täydellisellä lintutyöllä. Laatuarvostelukokeessa suoritus olisi ollut NUO3 arvoinen. Mutta koska Kultamaljassa ei jaeta palkintoja, pääsy iltapäivälle oli jo hieno suoritus kokemattomalta isännältä ja nuorelta koiralta!

Meidän matkassa ollut Aatu(om. Petteri Valle, Utsjoki) esitti sen verran tyylikästä hakua, että tuomari rankkasi Aatun Kultamaljafinaaliin!! Nyt tarvitaan lintuja, että Aatu saa näyttää osaamisensa.

Kasvattaja-isäntä Jame ja Aatu tulossa karsinta-erästä

Aapeli ja muu lauma ovat saaneet osoittaa osaamistaan peltoaukeilla koko viikon. Jos Aapelilla ei olisi kivespuutosta, olisi sekin rankattu varmasti parhaimpien joukkoon. Se on itse asiassa hivenen parempi hakija kuin Aatu. Linnunkäsittelykin kehittyi Kauhavalla huimasti. Lauantaina Aapelilla oli 2 seisontaa märässä kelissä fasaanille!

Fasaanitilanteen jälkeen pidimme Aapelin kanssa pienen miettimishetken…

Reetu löytää peltopyyt hetkessä…

Hieno viikko takana ja jännittävä finaalipäivä edessä…siitä sitten myöhemmin 😉


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s