Uintihommia ja ROP-uutisia

Heinäkuu helteessä on kulunut järvessä uidessa. Ja mikäs uidessa kun vesi on 26-27 asteista?Evitakin lähti uimaan ihan tosissaan. Enää ei tarvitse pakottaa.Woitto uiskentelee itsekseen, katselee maisemia ja lentäviä lintuja 🙂

Ressu nauttii myös omatoimiuiskentelusta Wanda voisi hakea damia koko päivän. Sitkeä mummo!Jeppe on kunnostautunut pelastusuintiharjoituksilla. Uin itse damin kanssa pitkälle ja pyydän Jeppeä hakemaan sen. Se kääntää minulle takapuolensa ja tarjoaa häntää, josta olen ottanut kiinni ja se ui minut rantaan 😀

Aapelikin ”oppi” uimaan! Ja sittenhän mennään eikä meinata. Loiske ja pärske kuuluu …Damitkin se noutaa jo vedestä kuin kokeneet koirat. Kun Aapeli johonkin ryhtyy niin siihen paneudutaan täysillä!

Helteiseen lomaan kuului kuluneena viikonloppuna Mäntsälässä kaikkien rotujen näyttelyyn osallistuminen. Ja äimänkäkenä lähdimme näyttelystä pois mukanamme 2 rotunsa parasta ja 2 erittäin hyvää rotunsa edustajaa!

Meidän Jeppe, North Walkers Sheriff oli AVO ERI,PU1, serti ja ROP !

Jepen arvostelu:
Tyylikäs sopusuhtainen uros, kaunis pää, purenta kunnossa. Hyvä ilme,hyvä kaula ja selkälinja. Täyteläinen rintakehä. Sopusuhtaiset kulmaukset edessä ja takana. Ryhdikäät kauniit liikkeet. Kaunis turkki. Hyvä luonne.

Flamefield´s Evita sai EHn

Evitan arvostelu: Pienehkö sopusuhtainen, hyvät rungon mittasuhteet omaava narttu, kaunis ilmeikäs pää, purenta kunnossa. Hyvä kaula. Hyvä suora selkä. Hyvä leveä lantio ja vahva reisi. Suorahkot etukulmaukset. Tasapainoinen luonne. Liikkuu hyvin.

Ailigaslammen Aava sai äitinsä tavoin EH:n ollen JUN EH1

Aavan arvostelu: Koko 57 cm. Selvän sukupuolileiman omaava pienikokoinen tiivis narttu. Hyvä pää, purenta kunnossa. Hyvä selkälinja, oikeanmuotoinen rintakehä. Vahva, leveä lantio. Hyvä reisi. Sopusuhtaisesti kulmautunut edestä ja takaa. Liikkeessä köyristää lanneosaa. Hyvänlaatuinen turkki.

mutta hienoimman yllätyksen järjesti Ailigaslammen Aarnituli eli Allu…

Allu oli JUN ERI ,PU1,Serti ja VSP + Juniori ROP !

Allun arvostelu: Selvän sukupuolileiman omaava nuorukainen. Hyvät rungon mittasuhteet. Hyvä pää. Purenta kunnossa. Hyvä ylälinja. Hyvä rintakehä. Vahva leveä lantio. Raajat hyväasentoiset. Hyvälaatuinen turkki. Hyvät joustavat sivuliikkeet. Pitkä vetävä askel. Hyvä luonne.

Hieno suoritus juniorilta!

5 ajatusta artikkelista “Uintihommia ja ROP-uutisia

 1. ailigaslammen

  Anita Maljanen oli kaikille 7-ryhmäläisille. Ja kiitos onnitteluista! Vähän epätodellinen olo kun ei mun koirat koskaan ennen ole näyttelyissä mitään saavuttaneet 😀

  Vastaa
 2. Jukka Nissi

  No saihan se ”pikkuJeppekin” sen sertin. Tuomarit eivät ole vain aikaisemmin honanneet kuinka komea koira Jeppe on. Ja mahtavasti meni Evitan jälkeläisilläkin sekä Evitalla itselläänkin.
  Aivan kamalasti onnea!

  Vastaa
  1. ailigaslammen Kirjoittaja

   Kiitos kiitos ja onnea sinnekin!
   Pienimuotoista näpertelyä tämä meikäläisen kasvatustoiminta. Mutta toivotaan terveitä, kauniita metsästyskoiria! Ulkonäkö alkaa olla kohdallaan näillä mun mettäläisillä. Nyt vaan metsästysominaisuuksia kaivelemaan niin hyvä tulee !

   Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s