Sunnuntainen lämpöaalto

Sunnuntai oli suorastaan kuuma. Koivujen hiirenkorvat pullahtivat reilusti pari viikkoa ennen aikojaan…Takametsämme lampi oli kovassa käytössä.Aapeli on varsinainen vesipeto, uida se ei vieläkään osaa. Mutta vetten päällä voi loikkia!

Supermiesviitta vain puuttuu!

Evitakin oli hurjan rohkea

Onneksi edes joku(Ressu) osasi ottaa rauhallisesti 🙂Kävimme viikonloppuna myös isännän kotitilalla remuamassa…Matkalla kuvasin erikoisen hanhipariskunnan…pariskunta selvisi myöhemmin tiibetinhanhen ja valkoposkihanhen risteymäksisama pari on aiemminkin tavattu samalla pellolla!

Yksi ajatus artikkelista “Sunnuntainen lämpöaalto

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s