Hellettä, hellettä!

Olemme saaneet nauttia etelän helteistä  jo 5. päivää…ja mehän nautimme!Koirat ovat uineet vaikka vesi on vielä melko kylmää…Myös Essi ja Weera ovat lauman jatkeena 🙂Essi on reipas ja väsymätön 12-vuotias Jack Russeli, joka jaksaa vielä leikkiä Aapelin 1-v. kanssa…Weera villiintyy myös hurjan laumamme tahdissa. Molemmat ”vanhat tädit” saavat tasaiseen elämäänsä vähän actionia kun me tulemme käymään 😀Woitto-veli halaa siskoaan 🙂

Helle ei ole aivan uuvuttanut meitä. Lomaa ollaan käytetty myös noutoharjoitteluun. Alhaalla Evita…

Ja Aapelikin on päässyt harjoituksiin mukaan…Pääosin olemme kuitenkin oleilleet rannassa

Koirat päivystävät pesäpaikkaa etsiviä vesilintuja. Meidän rannat eivät kuulu pesärantoihin onneksi… Lintuja lentelee aivan mielettömästi.Ressulla on 4 tähystyspaikkaa, joita se vaihtelee ja voisi pitää päivystystä koko päivänIllat ovat olleet jumalaisen kauniitja joskus on tuuriakin ollut matkassaKuinka se koskelo sattuikaan juuri lentämään auringonsiltaan?

Yksi aamu sain aivan mahtavan kuvasarjan kun laulujoutsenherra näytti miten vetten päällä juostaan.Oli se kaunista katseltavaa! Ja se teki ihan kuin pyynnöstä tuon tripin edessäni 🙂Koirat eivät välitä joutsenista. Liian isoja tipejä niille 😀Jopa Aapelin mielestä joutsenet ovat jotenkin outoja !


Yksi ajatus artikkelista “Hellettä, hellettä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s