Aapelin 1-vuotissynttäripäivä

Aapeli on saanut viettää 1-vuotis syntymäpäiväänsä Hollolan Paimelassa, Vesijärven rannalla.

Päivä alkoi aamuisella lintujen mahtavalla soidin mekastuksella. Sitähän piti mennä rantaan katsomaan…
Järvi oli peilityyni ja hanhet ja joutsenet pitivät mahdotonta meteliä 🙂 Aamusumu hämärsi näkymää mutta kaunista oli silti.Aamulenkki oli myös varsin tapahtumarikas. Kävelimme parin kilometrin päähän katselemaan hevosia…ja hurjaa laumaamme tulikin katsomaan hyvin utelias aasi 🙂Aapeli ihmetteli melkoisesti tätä otusta. Se kun on nähnyt vain poroja… Aasin emäntä pyysi meidät pihalleen katsomaan lampaita ja niiden karitsoja. Samalla meidän yli lensi hanhiaja kauempana meni kurkiaTästä kaikesta oli Aapelin ja muun lauman päät jo niin pyörällä, että oli pakko kävellä reippaasti takaisin kesäkotiin lepuuttamaan aivoja :D. Meidän koirat pääsevät hyvin harvoin kuulemaan ja näkemään näin paljon lintuja tai muitakaan eläimiä. Kotona Utsjoella on niin paljon vähemmän tapahtumia kevätaikaan.

Päivä jatkui hetken levon jälkeen ranta-elämällä…Aapelille oli yllätys, että vedessä voi jalkojen alta hävitä maa! Uintityyli on vielä melko roiskea 🙂
Mutta Aapeli ei pienestä hätkähdä, veteen mentiin aina vaan uudestaan ja samalla tyylillä 😀Maltti löytyi myöhemmin päivällä mutta uskallusta hakea keppiä uimalla ei löytynyt riittävästi. No vesikin oli aika kylmää! Mutta veteenmenoa harjoiteltiin kuitenkin…

Vesipedot, Ressu ja Jeppe näyttivät mallia kuinka uidaan

Aapeli uskalsi aika syvälle…josko sitten kun vedet lämpenevät hieman?

Vauhtia ei puuttunut Aapelin päivästä…

ja lopuksi piti vielä poseerata virallinen 1-v. kuvakin 😀Koiriemme kesäloma jatkuu uusin tapahtumin…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s