Viimeisillä lumilla tunturissa?

Jaa-a, sen vain aika näyttää. Mutta takana on ehkä vuoden upein vuorokausi tunturimökillä! Tapahtumia oli paljon. Tunturissa on vielä täysi talvi

Pälvistä ei voi vielä puhua mutta oli niitä juuri ja juuri riekoille syömäpaikaksi. Koirat saivat juosta vielä hankikannolla mökille. Reetu ja Woitto hoputtavat meitä muita jo edeltä…Sain hauskasti kuvattua Woiton juoksua kelkan kyydistä. Vauhtia 50km/h, wanha-poika jaksaa 🙂Yks kaks porukka jakaantui, tuli käry kirsuun…Woitto ja Reetu tulivat takaisin, Jeppe hävisi rinteen alareunaanAjattelin käyttää tilanteen ihan kuvauksen kannalta hyväkseni kun huomasin, että kyseessä on koiraspari. Näillä ei ole morsmaikkua valittuna vielä 😉

Jeppe on kylmähermoinen  kaveri linnuilla. Tosin se vähän ihmetteli miksi menen lintujen eteen? 😀

Talvi on tunturissa vielä niin pitkällä, että soidin kestää tänä vuonna pitkään. Pesintää ei luonnollisesti voi aloittaa kun ei ole sulaa maata mihin pesiä. Tämä taas on vain positiivista poikasten kannalta. Kuoriutumisen aikaan saattaa täälläkin olla jo lämpimämpää ja ötököitä syötäväksi.Löysimme tarkkailureissulla kuitenkin ihan oikeitakin pareja. Tässä kuitenkin Evita ja yksinäinen kiiruna

Koirat nauttivat hangesta. Täällä laaksossa metiköt ovat kohta sulat lumesta.Aapeli-apina oli villinä 🙂Mökki alkaa olla verhoja vaille valmiissa kuosissaan. Nyt Ailigaslammen kenneli siirtyy etelä-Suomeen vastaanottamaan kesää pariksi viikoksi. Saa nähdä missä kuosissa Utsjoki on sitten kun palaamme?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s